Otsi
Lisa
  • Sul pole veel järjehoidjas midagi.

Sinu soovide nimekiri :0 listings

Logi sisse

Alustab uus hinnangute andmise portaal ettevõttetele – hinnangud.ee

Hea uudis tarbijatele! Eesti turule on saabunud uus platvorm ettevõtete hindamiseks – hinnangud.ee. See annab tarbijatele võimaluse jagada oma kogemusi ja arvamusi erinevate firmade kohta, aidates teistel teha teadlikumaid valikuid.

Hinnangud.ee portaal on loodud eesmärgiga pakkuda usaldusväärset ja läbipaistvat platvormi ettevõtete hindamiseks. Platvormil on võimalik jätta hinnanguid ja kommentaare erinevatele ettevõtetele, sealhulgas jaemüüjatele, teenusepakkujatele, restoranidele ja paljudele teistele.

Hinnangud.ee pakub mitmeid funktsioone, mis muudavad ettevõtete hindamise lihtsaks ja mugavaks:

  • Lihtne registreerimine: Kasutajad saavad portaalis registreeruda kiiresti ja mugavalt oma e-posti aadressi või sotsiaalmeedia konto abil.
  • Mitmekülgne otsing: Platvormil on võimalik otsida ettevõtteid nime, asukoha, tegevusaluse ja muude kriteeriumide alusel.
  • Hinnangute ja kommentaaride jätmine: Kasutajad saavad jätta ettevõtetele hinnanguid skaalal 1-5 ning lisada kommentaare, mis kirjeldavad nende kogemusi.
  • Fotode lisamine: Hinnangutele on võimalik lisada fotosid, mis toetavad kommentaare ja annavad teistele tarbijatele parema ettekujutuse ettevõttest.
  • Ettevõtete profiilid: Igal ettevõttel on portaalis oma profiil, kus kuvatakse tema kontaktandmed, hinnangud, kommentaarid ja lisatud fotod.

Hinnangud.ee portaali loojad usuvad, et tarbijate arvamused on äärmiselt väärtuslikud ja aitavad teistel teha teadlikumaid valikuid. Platvormi eesmärk on luua usaldusväärne ja läbipaistev keskkond, kus tarbijad saavad jagada oma kogemusi ja aidata kaasa paremate ettevõtete edule.

Hinnangud.ee portaali on lihtne ja mugav kasutada. See on suurepärane vahend tarbijatele, kes otsivad usaldusväärset teavet ettevõtete kohta ja soovivad teha teadlikke valikuid.

Kui olete tarbija, kes otsib teavet ettevõtete kohta, või ettevõte, kes soovib oma mainet parandada, siis külastage kindlasti hinnangud.ee portaali.

Hea uudis on see, et hinnangud.ee portaal on varsti saadaval ka iOS-i ja Androidi platvormidel. See tähendab, et saate hinnata ettevõtteid ja jagada oma kogemusi oma mobiilseadmetest igal pool ja igal ajal.

Jälgige hinnangud.ee portaali sotsiaalmeedia kanaleid, et saada teavet rakenduste avaldamise kohta.

Hinnangud.ee – Teie hääl loeb!

Add Comment

Your email is safe with us.

0
Close

Your cart

Ostukorvis ei ole tooteid.